söndag 28 juli 2024

Städsöndag och fortfarande seg

Hormoner är något vi alla behöver, men ibland känner jag mig verkligen trött på dem. Till exempel när de gör mig allmänt trött och orkeslös och håller mig vaken om nätterna. I fredags kan jag dessutom ha haft för varma kläder på mig när jag gick på stan och det har jag inte hämtat mig riktigt från heller. Det spelar egentligen ingen större roll eftersom jag ändå hade väldigt kul. 

Idag har vi fortsatt med storstädandet och nu börjar huset faktiskt att se hyfsat rent och fint ut. Det vi fått göra nu är att plocka undan lite stora skrymmande saker för att få fram lite yta. Mer ska göras, men jag ser ju framsteg, det är huvudsaken!

Till kvällen såg vi på lite film och tog det lugnt med en god kopp Earl Great! Idag ville även pappa ha en kopp te eftersom det är snällare mot hans mage än kaffe. Egentligen borde vi väl vila magarna allihopa, men det är svårt nu i festivaltider.

I övrigt har jag inte gjort mycket mer än städat idag. Städat och funderat på diverse saker, utöver det har jag väl en bucketlist att bocka av. Diverse sommarcaféer, åka till Trondheim, åka båt och så klart åka till Frösön och bara vara där också, som vi var i Östersund ungefär. Nu känner jag dock mest för sängen! I morgon har jag lite planer för att baka olika piroger och frysa in! Burek, Kömbe och smördegspiroger hade jag tänkt. Olika fyllningar för varje sort. Burek täkte jag fylla med pizzafyllning som de jag brukar köpa på Willy:s, Kömbe tänkte jag ha kyckling i och smördegspirogerna kör vi ost och köttfärs i. Blir en matlagningsdag helt enkelt. Ses då! Ta hand om er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...