What nobody saw coming (japanska)

Han är tillbaka! Biji-san kommer troligen att få hänga med mig lite också nu till hösten. Jag har nämligen bestämt mig för att ta en runda till med Mikas "lektioner" om man så säger. Jag ska inte säga att hennes lektioner är dåliga, hon är en väldigt duktig pedagog, men studiemiljön och studietiderna känns så otroligt fel för mig.  3/9 börjar vi hur som helst och jag hoppas att det här blir en bra kurs då jag faktiskt valt den för att fylla ut platsen så att mina två kompisar och syrran ska kunna ta kursen.

Själv har jag egentligen varken tid eller ork. Jag vet att det inte är speciellt långt till Östersund från där jag bor, men kvällskurser tar på krafterna och parallellt med Svenskan tror jag inte att det kommer fungera i längden. När jag sedan är helt klar med Svenskan kommer jag att välja Matte och sedan är jag äntligen i mål och kan i alla fall fira det. Med vad vet jag inte ännu då det ligger långt fram i tiden. Vi får se vad vi hittar på när den dagen kommer men jag vill göra något stort.
Gällande Japanskan är det här den 10'e kursen och det är faktiskt en av anledningarna till att jag tog den. När den är klar tänker jag faktiskt göra något speciellt också där. Jag har med andra ord ganska många saker att se fram emot. Det om det! Biji-san får alltså följa med en liten stund till.
Mata-ne, biji-san!







Kommentarer