lördag 2 december 2023

Dränerad dag såväl fysiskt som psykiskt idag

 


Det här köpet gjorde vi förra lördagen, samtidigt som vi köpte min datorväska, som förresten kan vara den snyggaste datorväskan jag ägt! Den här väskan är egentligen en necessär som jag tyckte såg ut  nästa som en riktig VR-väska. 

-En sådan 

Den vi har vårt VR-set i är dock en necessär som vi tänkt bygga om till skyddsväska. Den passar perfekt att ha VR-setet i så vi är nöjda med båda väskköpen.

Idag har jag känt mig dränerad på både mental och fysisk energi och kanske beror detta på att jag inte kan sova som en normal människa. Jag sover väldigt oregelbundet, vilket får bli nästa projekt att ta itu med. Mina sömnvanor börjar kännas helt åt häck om jag får uttrycka det så. Något som till min stora fasa börjat ge mig mardrömmar... Men om det ger mig mardrömmar och jag vet att det är sömnproblemen som gör det, då kanske det börjar bli dags för en förändring? Det lutar ditåt.

Jag funderar också på att helt byta ut mina kurser nu till hösten. CSN får jag, det oroar jag mig inte för, däremot vill jag kunna kontra prestationsångesten, det är liksom det sista jag behöver just nu. Tur att jag vet hur jag ska sätta mig över den jäkeln i alla fall. Problemen uppstår kanske snarare för att jag planerade dåligt nu i höst, så det får jag väl fixa till nu innan jag får fler vår-problem jag inte vill ha. 
Nu har jag i alla fall färglagt allt jag har på datorn, det känns bra, då behöver jag inte fokusera mer på det. Mitt senaste verk har vi här:
Det finns en del att klaga på även från min egen självkritiska sida. Det är alltså inte bara att han ser ut lite som Ioz från Cartoon Networks serie "pirater i mörka vatten" som gick på 90-talet.
Ioz är alltså killen i bakgrunden. Jag hade inte honom eller Renn (den ljusa killen) som referens, jag lekte bara runt ärligt talat och nu när jag tänker på det är likheterna väldigt små om de nu finns.
Den här karaktären heter Folos Alexandros Anderskos Drezna men han kallas Folos D, eller Amore.
Illusionist, 27 år och spanjor. Mer om honom finns ute på Deviantart. 
Den här karaktären skapade jag faktiskt bara som konflikttrigger. Det finns lite för få sådana i Kaleido Star och Yuri måste ha en konkurrent om platsen som århundradets skithög. Han är löst inspirerad av karaktärer som Fool och Anna Heart men också på personer från andra serier.

Men idag har jag alltså känt mig lite nedstämd och jag ska evigt erkänna att varje gång jag hamnar i en sådan period tror jag att den ska bli mer långvarig än den blivit, något som inte längre stämmer in med verkligheten eftersom jag inte längre har någon långvarig depression. Så fort jag vet vad det beror på går det över och det här vet jag exakt vad det är. Det där tycker jag är intressant, egentligen med allt, eftersom allting hänger ihop. Vet man vad det beror på att något händer kan man också bryta cirkeln. Mina deppiga perioder blir därför sällan långvariga nu för tiden och vet ni en sak? -Det känns helt underbart att kunna säga att man är normal, också där!

Sköt nu om er, själv tänkte jag ta mig en riktig myskväll innan sängen kallar och i morgon, Söndag tänker jag återgå till mitt normala mat och sovschema, samt så klart träna och ha lite kul! Livet livet livet!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...