lördag 23 december 2023

Nu är det snart julafton och äntligen är allt klart!


Då var det julafton i morgon och nästan all julinredning är klar. Köket ska fixas lite, annars är det mesta klart. Julbyn har en liten sak kvar men den visar jag under julaftonen, så att det blir som en julkalender. Pepparkakshuset blev riktigt snyggt, nästan som jag föreställer mig häxans pepparkakshus i Hans & Greta. Jag är inte jättenöjd med dörren, men det är svårt att klippa polkakäppar snyggt, de spricker så lätt mer än man hade väntat sig.


I övrigt har granen kommit in, det gjorde den egentligen igår, men då hade jag ingen bra bild att lägga ut. Sedan kom jag på en kreativ idé med att pynta upp vardagsrumslampan så att vi har något fint ovanför julbordet också.



Det saknas en lampa i vardagsrumslampan, ett grenuttag saknas för att kunna tända slingan i bokhyllan, sedan saknas ett par vingar på en av julänglarna, men annars vill jag ändå kalla det jul! Det blir en bra jul med lagom mycket god mat och julklappar. Och så har vi ju kompletterat julbyn på det!


Ett ljust örngott fick agera bakgrund den här gången, så att vi slipper se alla kablar, sedan har vi plockat ihop en massa saker som byggt ihop hela byn. I morgon ska kyrkan tändas också.
Andra saker som ska göras i morgon är fixa med lite el, ny lampa ovanför matsalsbordet och så ska jag komma ihåg vingarna till ängeln också! 
Julafton i morgon, ta väl hand om varandra, det är inte alla som får en fin och mysig jul. Sköt om er!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...