måndag 4 april 2022

Sista delen av skattningen och det är inte utan att jag känner en viss oro


Ja, idag har jag varit i Östersund, pumpat ur exakt all energi ur kropp och knopp och fått världens fulchock! Jag menar titta på den här lampan, när du väl ser vad jag menar är det svårt att göra det osett alltså.


-Told you so! Och ja, jag tycker att de är fula även om jag säkert har ett tjugotal hemma. 

Ja, det här tog verkligen på krafterna, så det var viktigt att se till att ladda positiv energi innan. Därför åkte vi till röda korset och köpte lite småsaker. Eller ja, en jättestor filt som jag säkert visar upp sedan, och den här söta lilla nipperasken som det står Östersund på! 


Därefter hade vi en halvtimma eller så på oss innan mötet och jag vet bättre än att ägna den halvtimmen på en plats laddad med psykisk ohälsa, därför åkte vi och lallade runt på Frösön och hälsade på mammas kusin och hans höns en kort stund innan det var dags att åka till mötet. Jag såg att en av hönorna bar någon sorts väst på sig och funderar lite på varför. Jag har sett fler som haft så på sina höns, men aldrig förstått syftet, kanske för att varna trafiken eller något?

Nåja! När vi varit på Frösön var det dags att gå till mötet och jag är faktiskt lite lättad över att nu ha det mesta av det här bakom mig! Mötet gick ut på en hel del mentala tester av olika slag för att se var jag stod mentalt och det här kändes på riktigt som att vrida ur hjärnan som en tvättsvamp! Hon hade visst varnat mig för att det skulle bli tröttsamt så jag var beredd på vad som helst. PTSD är jag nu helt övertygad om att jag har, vissa uppgifter kände jag verkligen en negativ nostalgi när jag såg men samtidigt kände jag att det nu kan bli en mer rättvis bedömning vilket jag är lättad över. Tittar det sedan fram att jag har någon sorts diagnos får det väl vara så, om än jag är väldigt nervös inför vad som kommer fram när allt räknats ihop. 

Efter mötet var jag mentalt och fysiskt trött som en björn i början av vintern. Jag skulle säkert kunna sova i ett dygn nu, men jag vet hur jag blir om jag sover över eller under mina 8 timmar. Det vill jag inte riskera, men det sa inte att jag inte kunde ta en lur i bilen innan middagen som jag verkligen såg fram emot. Om jag var trött som en björn var jag hungrig som en varg! Detta kallar för en stor sallad!


Jag vet inte vad restaurangen vid stora Coop heter, men de har bra mat i alla fall. Den här kycklingsalladen var rejäl och jag gillar ju det här med varm kyckling i salladen, det är något med det som jag uppskattar. Sedan smakar väl allt godare när man är hungrig. 





Efter maten gick vi in på stora Coop och köpte lite småsaker som vi kunde käka i veckan. Lite pålägg och annat smått. Russin med melonsmak bland annat. Självklart köpte vi även något till katten, det är viktigt att hon känner att man inte glömt bort henne, katter kan bli sällskapssjuka när man är borta länge från dem. Hon blev glad över både maten och den jättestora filten i alla fall. Bra det, hon ska vara lycklig, annars ska man inte ha något husdjur.

Bonusbild på en massa gula kiwifrukter med en skylt som det står "päron i korg" på 😆 Ibland får man ha roligt!

Sedan hann vi med en snabbrepa in till Rusta för att se om det fanns några förvaringsboxar där, men det verkade ganska dåligt med sådana som inte var genomskinliga, vilket kändes lite trist, så vi struntade i lådorna till nästa resa.

men var det en givande dag? Alltså ja! En dag man både kan ägna åt Östersund och Frösön är man inte bortskämd med ärligt talat, sedan att all min mentala ork gick åt till testet är en annan sak. Nu är det väl äntligen gjort, jag hoppas att det inte blir en bummer nu. Hur det än blir är det dags att gå vidare, det har varit det i flera års tid nu. Jag har inte för avsikt att stanna i det här träsket hur som helst, så jag tror att jag ska göra som runorna bett mig -bryta upp med den jäveln och välja ett nytt spår. 

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra. Jag ska sova, för jag är fortfarande trött som en björn som inte sovit på flera vintrar och ärligt nu, så kan man inte ha det!

Namaste 🙏
Kom ihåg att livet pågår här och nu. Det som varit kan man inte gärna påverka, framtiden går att påverka, men bara om du gör det nu. Ta väl hand om er tills nästa gång vi råkas 💖





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...