söndag 4 februari 2024

Och så fick vi en ny logga!



Idag tog jag en söndagspromenad upp till brevlådan för att titta om logotypgrejerna kommit, det hade de och loggan ser riktigt bra ut, det är först en bofink med texten "Tori" (Japanskt ord för fågel) över och så "WOBLESCHKA PRODUCTIONS" under. Eventuellt gör jag en stämpel med "fuglinn" i runskrift på till ett senare tillfälle, men just nu är jag nöjd som jag är med loggan. 
Jag gjorde även ett gäng pennor med min logga på, där utan texten "Tori" i övrigt samma tanke som stämpeln. Loggan kommer att användas när jag lägger ut min konst.

I övrigt ser det ut som att allt är klart vad gäller terminens studier. Det är bara en kurs till jag ska lägga till, men den tänkte jag ta närmare sommaren eftersom det är en ganska enkel kurs. Veckans matematiksjok kommer att bestå i aritmetik och algebra vad det ser ut och algebra har jag egentligen bara hållit på med lite vagt så det blir intressant att prova på.

Ja, sedan har jag städat ur några skåp och hittat kylskåpspoesin också... 




 


Med detta tänker jag avsluta inlägget, ta fram VR:en en stund och softa innan sängen kallar. I morgon blir det matematik, i alla fall hela förmiddagen.

Sköt om er nu!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...