torsdag 27 oktober 2022

I väntan på studier kan man alltid hålla på med små sidoprojekt.

 

Idag har inget hänt på studiefronten, studievägledaren tar god tid på sig att hjälpa mig och ibland oroar jag mig lite för CSN, trots att jag vet att de har förståelse när saker ställer sig i vägen på det här viset. Det känns fel även om det troligtvis är helt i sin ordning. I morgon blir det troligen mest städdag om inte betygskopiorna kommit fram så att jag kan skicka in dem. Det här projektet känns bli lite drygt om än jag är glad att jag kommer att få studera, för det är jag övertygad om även om det just nu går väldigt trögt med det administrativa.

Idag har jag gjort två saker utöver att hjälpa till på gården och det är 

1. Att renovera upp Corona! Yes, nu börjar det röra sig! Hon har fått en logga nu, sedan funderar vi även på att ge henne ett par nya accessoarer, så att hon kan arbeta bättre när väl solven kommer.
2. Att virka så klart. Den här mudden ska få en kompis i morgon, det kändes som ett bra sidoprojekt idag när ändå inget hänt.

Nu på kvällskvisten har jag städat köket ordentligt och tänt på ett lagerblad, dels för att det luktar gott och har en lugnande effekt, men också för att skrämma bort eventuella bakterier och förkylningsvirus. Det fungerar hyfsat, åtminstone doftar det gott!

I morgon städar vi vardagsrummet och försöker få det mysigt tills resten av familjen kommer hem från stan. Corona får vänta ett tag till på sina final touches, men hon klagar säkert inte, hon gillar säkert sin lilla spabehandling. 

Nu tänkte jag varva ner lite, sedan ta en varm dusch och bädda ner mig i sängen. Livslusten börjar sakta men säkert komma tillbaka efter att jag började ta hand om mig igen. Det går att leva under de där deppiga höstmånaderna också! Sköt om er nu, se till att livet blir just sådär som ni vill ha det. Tror du bara på att det kan bli så är chansen stor att det slår in.


~🏵~❀~~Namaste~❃~❀~🏵~

🙏


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...