söndag 16 oktober 2022

Summering av den här veckan!

Den här veckan fick jag min tredje spruta och medan jag väntade på den hade jag sällskap av ett gäng skator som spatserade på staketet till parkeringen. Folk säger att skator är så irriterande, visst kan de vara jobbiga när de lever inpå oss och ständigt överlistar oss, men jag tycker om dem, om inte trots detta så kanske för detta. De tar liksom ingen skit från någon.




I fredags påbörjade jag ett nytt temariprojekt samt slängde ihop en höstig stekt sallad. Salladen var jättegod och temariprojektet... Det vet jag ännu inte hur det går men förhoppningsvis går det bra!


Lördagen gick åt till att städa och inventera smyckessamlingen. Mitt studentsmycke som grannen gav mig har jag liggande här för att jag anser att budskapet är viktigt. Du ska tro på dig själv, ta ingen skit från dumt folk. Yggdrasil har jag hängt tillsammans med min Turkos som jag fick av farmor, de passar bra ihop tycker jag.



Sedan hittade jag lite strass samt mitt försvunna L som jag nu vet var det är. Östersundshalsbandet som jag fick i julklapp för etttag sedan har jag på en speciell plats i smyckeskrinet för att det inte ska försvinna.




Sedan har jag faktiskt börjat bandväva lite smått, mest för att testa mönsterplockning. Bandet jag har på grinden nu ser lovande ut! Bokstaven B börjar synas lite här och där så jag börjar förstå tekniken... Då är det väl bara att skaffa mönster och lite garner så kan vi börja leka med det här! Knyppeldynan tänker jag också ge lite mer tid, liksom resten av hantverken, det känner jag att det behövs nu till vintern.

Men morgondagen lär gå åt till att ta ett snack med diverse folk angående mina studier, det stagnerade ju i förra veckan eftersom jag inte kom åt banken, så det blir morgondagens syssla! Nu ska jag bara förbereda innan det är dags att sova. Sköt om er!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...