onsdag 12 oktober 2022

Slapp eftermiddag med leksakerna!


Idag har jag köttat på som vanligt, så en slapp eftermiddag känns välförtjänad! Lite spel och VR får det bli framöver, det känns ändå gå ganska bra med allt som ska göras.

Idag har jag faktiskt gått igenom hela pluggkorgen och gjort de uppgifter jag sagt att jag ska göra, sedan har jag inte gjort speciellt mycket. Kontakt med Alvis och dylikt kommer ske i morgon så nu ska det äntligen bli lite ordning på torpet! Jag måste ändå säga att det känns ganska skönt att kunna räkna dagarna fram tills att man faktiskt har en inkomst och kan studera normalt igen! Nu har jag dessutom planerat in det på ett sådant sätt att jag vet vad jag ska göra, så att jag inte förvirrar varesig CSN eller mig själv igen, det känns så onödigt!

Eftermiddagen tänkte jag viga åt VR-setet och kanske leka ihop ett spel baserat på "little professor". En varning där, sådant gör bara nördar, tur att jag är lite nördig av mig.

Men nu tänkte jag faktiskt bara ta det lugnt ett tag medan grejerna laddar upp. Det känns som att det i alla fall går framåt, det är skönt.

Det känns som att livet är ganska skönt och bra nu, för första gången på 20+ år känner jag att jag faktiskt lever och tillför någonting. Det är skönt, man tycker att hela världen är som ett paradis och visst är den det om man gör den till det. Var dock medveten om att varje paradis har en orm i sig, kanske fler än en, så lita inte blint på alla, var kritisk, men inte hatisk. Sköt om er nu, fred ut.

❃~❀~🏵Namaste 🏵~❀~
🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...