måndag 17 oktober 2022

Nu är nästan allt klart!


Äntligen! Äntligen är jag i stort sett klar för att börja med studierna igen om en vecka, det enda jag behöver göra nu är kolla upp en liten sak som kan ha blivit fel, men det ordnar ju sig senare. Det här kan bara betyda att vi fick fira med en riktigt fin lunchsallad! Kål, morötter, sallad, hemtomater och grillat bacon fick det bli, lite trevliga kryddor och en vinägrett så är vi hemma! I morgon funderar jag på att göra en skaldjurssallad eller gröstl, beroende på vad som känns mest lovligt där.

Det här med att ha tomaterna inne när det är vinter, det är märkligt att vi inte tänkte på det redan första året, men nu har vi börjat göra det. Värmelampa i taket och tomatplantorna nära elementet så har vi färska tomater enda in i November, det kan garanteras! Med lite tur kan vi ha de här plantorna ute i växthuset nästa år också, det ska tydligen gå att göra så! 

Men det är alltså inte utan att man känner sig lite sugen på att göra något speciellt efter att ha fått bekräftat att allt är klart för studier igen! Vad det blir vet jag inte än, kanske tar en sväng till badhuset eller något, vi får helt enkelt se. I morgon blir det till att förbereda inför kommande studievecka, samt städa, det behövs alltid städas!

Förutom det lär det bli matte och läsning för hela slanten! Vi ses framöver, men innan jag går tänkte jag som vanligt säga åt er att ta hand om er i dessa kaotiska tider. Det sias om att den här perioden kan pågå ett tag, så det bästa är att vara förberedd och försöka att inte bli alltför upprörd över hur saker är, det du inte kan göra något åt på egen hand ska du kanske inte bry dig alltför mycket om. Självklart ska ni bry er om vad som händer runtom, men välj era strider, såväl mentalt som fysiskt. Sköt om er nu tills vi ses igen!


~🏵~❀~❃~Namaste ~❃~❀~🏵~

🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...