lördag 8 oktober 2022

Seg lördag med bandgrinden!


 Idag hade jag tänkt städa, men eftersom jag hastigt och lustigt blev sjuk fick det bli något lugnare än städning, så jag rotade igenom skåpen efter något bra hantverksmaterial. Efter en stund hittade jag några självrandande garner att leka med så jag vävde helt enkelt en snodd till min bandvävningskniv idag. Det var meningen att temat skulle vara "eld och is" men det blev mest picassotema tror jag, men vad tusan, det blev i alla fall en snygg snodd, så jag är okej med att ha fått någonting gjort idag. 



Nåja, jag har faktiskt uppdaterat min studiekorg också! Eftersom jag nu håller på att lägga om studierna en del behöver jag även möblera om i den lite så det har jag ju gjort. Nu torde det bara vara det viktigaste kvar i den, så att den inte blir så tung att släpa på när man ska ta sig bort från Tv-rummet de gånger TV:n är igång och pumpar ut negativ energi så att pluggron störs. Jag har hittat lite att tenta av plus lite nytt, så det kommer att bli en spännande skoltermin det här halvåret. Till veckan som kommer ska vi även ta ett snack med diverse kontakter om det, så att vi får igång maskineriet igen. Det här kommer att bli jättebra.

Med start i morgon ska jag även börja med att kliva upp tidigt varje dag utom lördag. Morgonstunderna är viktiga för hälsan, liksom att sova ordentligt på nätterna. Det här har jag fuskat med sedan tiden då jag inte mådde så bra mentalt, så nu när jag vet att min goda mentala hälsa är här för att stanna, tänkte jag att jag skulle göra det lite hemtrevligt för den genom att inte sova bort alla morgnar. En kopp te ute på verandakvisten kan ju vara en bra start på dagen, låt oss se om det stämmer genom att göra det till en vana. Sköt om er. 

❃~❀~🏵~☘~Namaste~☘~🏵~❀~
🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...