fredag 7 oktober 2022

Då var förberedelserna i full gång!


Jaha, här kom en spontanidé och tacklade mig igen! Jag tänker att jag ska ta lite nya kurser i höst samt till våren, så jag tänkte att jag skulle köra väljandet den här veckan, så kontaktar jag lite folk nästa vecka, sedan är det väl bara att köra på tänker jag. Det känns fint att faktiskt vara igång igen efter ett par år utan någon som helst kontakt med folk. Man kan säga att även om man inte känt av det så väl har man ju saknat det där gemensamma.



Den här fredagen tänkte vi köra höstgille eftersom vi hade så många idéer. Det blev köttfärslimpa, kycklingpaj, och grönsaker från gården... Nåja, inte riktigt allt, men vi har i alla fall fortfarande jättesnygga tomater som vi kan ha i salladen!



Och i tisdags blåste vi in till Östersund ett snabbt ärende, då passade jag på att fira min beslutsamhet med en liten hallonbakelse och en kycklingmacka på libanesiskt bröd. Allt satt perfekt! Till det drack jag faktiskt en Coca-cola för första gången på väldigt länge. Det smakade lite konstigt, som om det inte riktigt hörde hemma i mig längre, något som säkert stämmer ganska bra om än läsk och sötsaker kan vara gott att äta i måttliga mängder. Den här veckan har jag med berått mod fuskat då jag är ganska glad över att kunna studera igen och eventuellt ha en inkomst snart!

Så det är jag sjukt tacksam för, att det är möjligt att plugga upp sig om man inte är nöjd med vissa resultat, att jag har bra kompisar, bra föräldrar och så vidare, sedan är jag absolut glad att veta att jag faktiskt är omtyckt, det har jag inte tagit för givet någonsin. Tack för en underbar vecka, den här helgen ska jag bara ta det lugnt förutom att städa övervåningen då. Jag är nöjd!

Ta hand om er, världen är en underlig plats, även om den faktiskt kan vara precis lika underbar som den är underlig. Fred☮

✾~❃~❀~🌸Namaste 🌸~❀~❃~
🙏





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...