lördag 5 mars 2022

Vi mår alla bättre av att ha en viss närhet till naturen

 



Såhär vackra vyer hade vi idag när vi tog en kvällspromenad för att logga intressanta arter i skogen. Tyvärr hann det bli lite väl mörkt så ni får bara några bilder på utsikten. Vi tog en liten sväng ut i skogen idag, men det räckte för att få en bra bild av utsikten. Magiska vyer!


Rosa moln på himlen. Visst, vi vet väl att det beror på föroreningar i atmosfären, men just idag tänkte vi att vi tog en sväng utan politik! Det enda som störde lugnet var ett gäng skoteråkare uppe i byn, men de kanske trivs i naturen de med.




Väl hemma är det gott med en kopp te! Det här är bunkullans lime Honeybush som är ett rooiboste med söta toner som passar väldigt bra tillsammans med honung. Skotrarna hörs fortfarande vråla från byn, men det är inget jag tänker på här, under min filt på Sann.


Idag gjorde demonerna från förr ett tappert försök med att förstöra min dag igen, men det jag då gjorde var att tänka på hur bra jag har det nu. Demonerna är trots allt från det förflutna och kanske är det så att det är där de hör hemma om ens där. Jag har i alla fall lovat mig själv en sak nu, ska jag tänka på mitt förflutna ska jag tänka på bra saker därifrån för alla vet att det bästa vapnet mot negativitet är att inte tillåta den att komma in i ditt huvud från första början. Samma sak med negativa människor, släpp inte in dem, det finns positiva minnen och människor som är långt mer värda än negativa minnen och människor och i samma stund finns det självklart bra dagar som är mer minnesvärda än de där dåliga dagarna. Det tror jag är meningen med livet -att man känner att man lever, varenda sekund!

🌼Namaste🙏

Lev ditt liv såsom du vill leva det, de andra har redan egna 💖








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...