fredag 25 mars 2022

Hjärnan slutar då aldrig förvåna mig.

 


Idag har vi gjort Yoghurtdrinkar, lyckats bli ihjälskrämda av le wild glassbil som dök upp och vände, blåst åt helvete och som vanligt har hjärnan förvånat mig nu IGEN alltså.
Jag är kanske skadad sedan skolåren med att tro att jag är dum i huvet på något vis, för nu när folk börjat få mig att förstå att jag inte alls är det har jag insett det själv också vilket i sin tur haft följden att jag blivit ganska snabblärd, inte bara när det gäller språk. Med andra ord är jag kanske inte dummare än någon annan, jag har bara inte fått rätt studieteknik tidigare. Otroligt vad sådant kan göra!





Och i veckan som var skulle jag fotografera katten där hon satt i fröhögen och vaktade på möss när jag såg någon annan som också kommit med. Nämen Helios! Lite senare dök även Phillie upp, men hon är skyggare än sin make så hon kom inte med på bild. En sak är säker i alla fall. Världen vaknar och sanna mina ord... Det gör jag också!





Dagsmejan har börjat på allvar och i vedboden hittade vi lite av mössens vinterförråd med mat. Så länge de håller till utomhus är jag okej med att ha möss hos mig, möss är väldigt söta små djur, men kommer de in får de skylla sig själva, Tigris är väldigt förtjust i gnagare. Kanske är det bra kött på de här djuren eftersom katten tycker så mycket om det? Bara en tanke.



Och i veckan började jag renovera upp ett par gamla rullskridskor jag haft liggandes men nu tänkte göra åkbara. Självklart glömmer jag bort att köpa 556 när jag väl är i stan, så att få loss muttrarna får bli ett senare företag, just nu har jag en hel del annat att stå i som också ska bli klart någon gång.

 Restfärgläggningshögen är snart borta och det betyder att jag kan ägna mig åt något mindre tidskrävande än att färglägga, även om det mestadels är där jag sett att jag lärt mig snabbt vad som ska göras för att få till en snygg mangabild, således kan jag avancera mig och kanske gå vidare till att teckna semirealism i stället för bara manga som jag börjat tröttna på efter 7 år. Det är otroligt ändå att jag faktiskt hållit på med seriös mangateckning i 7 år redan. Nu ska jag snart börja med semirealism, men först ska mangahögen bli klar. Självklart kommer jag inte helt överge mangastilen, men det kommer säkert att bli mindre när jag väl lär mig annat.



Och eftersom det blåser småtomtar ute har jag inte orkat gå ut speciellt mycket, mest legat under min stora filt och hört hur det dundrar i fönster och väggar. Att köpa en ny filt var ett bra initiativ.
Eftersom jag inte varit ute så mycket idag tänkte jag ge er en solnedgång från i Onsdags. Det är skönt när solen börjar komma tillbaka och kvällshimlen ser ut som ett brinnande helvete på kvällarna. Jag kan leva med det om jag får ha det så varje dag 😁

Och i morgon ska jag ställa i ordning lite uppe i lejonkulan så att det går att vara där ifall det fortsätter att blåsa som idag. Dessutom behöver jag en dag i veckan utan att höra TV:n. Det tenderar att dyka upp för mycket negativ energi från den burken och det är inget jag behöver! Nu ska jag organisera upp min pluggkorg innan jag går upp. I morgon tänkte jag köra lite mindfulness och yoga! Det kommer bli bra!

Namaste 🙏
Tänk på din energi som en klase mycket värdefulla vindruvor. Dessa vill du bara dela med dem du verkligen bryr dig om, så ägna inte energitjuven en sekund av ditt liv. Märk väl att hen inte är värd dina druvor. Sköt om dig nu, njut av det lilla i livet, det är ju trots allt en del av det stora 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...