tisdag 13 september 2022

Sista veckan med filmskapande!




Sista filmskaparveckan och det har kommit ut en hel del nytt på Youtube nu! Det har blivit en del med familjen Martin och deras skeva kompisar, men även en hel del helt nytt som kan vara av intresse för den som har "04:30-humor", vilket innebär att det är sådant mest fulla och övertrötta skrattar åt. Det finns även några klipp som tillhör mitt sidoprojekt "Familjen Martin och psykologi" som har ett lite mer seriöst tema för den som gillar sådant. Jag brukar mest använda Vyond för att kolla vad appen går för samt för att få lite utlopp för min mentala överskottsenergi.
På min kanal hittar du serier som:

¤ Britt & The Martin's, tidigare benämnd som "Britt!" 
¤ The Martin's Med vänner
¤ The Martin's med vänner, Generation II
¤ Gaiaworld
¤ Gaku & Snuske
¤ Familjen mongo (än så länge finns bara ett avsnitt ute) 
 
Sedan har jag även flummat runt lite med olika småprojekt, så kika gärna på det och lämna gärna lite konstruktiv kritik i kommentarsfältet. Tipsa mig om filmidéer eller bara skriv ner vad ni tyckte om klippet. Feedback är bra så länge det är utvecklande för den som får den.

Idag har jag i alla fall jobbat litegrann med matten. Det är konstigt hur man kan förändras med saker, för när jag var liten klarade jag inte av matte, jag orkade inte med det eftersom jag förknippade det med en massa dåliga saker. Idag älskar jag det, mycket för att jag älskar att tänka! Det är meditativt och idag känner jag ett visst lugn när jag räknar, något jag inte kunnat säga när jag gick i grundskolan. Det var helt enkelt fel arbetsmiljö för att jag skulle kunna koncentrera mig. Idag vet jag hur jag ska göra för att få till en bra studieteknik och väl är väl det. Nu kommer det äntligen att gå bra!

I morgon är det onsdag och städdag, då tänkte jag göra fint på undervåningen så får vi ta övervåningen på torsdag tänkte jag. Det känns i alla fall som att livet går åt rätt håll nu, något jag är tacksam för.
Vad är du tacksam för? Har du någon ljuspunkt i livet som du uppskattar extra mycket? Det hoppas jag i så fall att du värdesätter. Värdesätt det där som skapar ljus i livet, det är då ljuset blir starkare och hoppet växer. Sköt om dig.
❀Namaste 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...