onsdag 14 september 2022

Just nu befinner vi oss i en period av kaos.


Idag har jag mest vilat och funderat på hur jag ska kunna skydda mig själv från det kaos som nu pågår. Jag vet att vi just nu befinner oss i en kaotisk period som bara kan sluta när mänskligheten tröttnat på att skapa kaos. Just nu kan det kännas som om kaoset är här för att stanna, men det är klart att det inte är det, det är en övergående fas, men hur lång fasen är vet vi inte, så vi får helt enkelt rida ut stormen.

Hur rider man bäst ut en storm då? Genom att i så stor mån som möjligt själv undvika att utsättas för kaos, det är väl en sak, sedan måste vi alla hitta en sorts livsharmoni som kan hjälpa oss leva ett så bra liv som möjligt, även om saker blir dyrare och livet ibland ser mörkare ut. Det kaos som nu sker kommer att försvinna, men tills dess måste vi härda ut helt enkelt. Ta hand om varandra i den mån vi orkar och framför allt undvika allt som stjäl energi av oss. Jag har bestämt mig för att berika mitt liv i så stor utsträckning det nu går, till att börja med ska jag bli klar med allt jag ska bli klar med, sedan tror jag att jag vet vad jag ska göra. Men på vägen mot våra mål är vår plikt att ta hand om varandra och oss själva, så blir inte kaoset så påtagligt. Lev väl tills nästa gång vi ses.
Namaste🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...