torsdag 29 september 2022

Idag testade jag lite mönsterplockning!


 Delen av mig som tror på Jante säger att det här ser ganska fult ut, men det är också mina två första plockade band någonsin. Tidigare har jag mest fjantat runt med min lilla bordsvävstol och en bordskniv för att senare avsluta det i brist på material och tid. Jag ger mig själv någon vecka eller så med det här så får vi se var vi hamnar. 

I övrigt har jag kört på med lite matte, skött om tomatbuskarna som mår sjukt bra på sin vinterplats, det har till och med kommit lite nya blommor, så jag har faktiskt ganska höga förhoppningar på dem. Vi lär ha egna tomater även i vinter 🍅

Sedan har jag lite städning kvar i morgon eftersom det inte blev av idag, jag hade fullt upp med hantverk och matte. Bandvävning är faktiskt rätt kul, men det här gjorde jag mest för att jag ville testa mönsterplockning, jag har aldrig prövat detta förut, men lär nog göra det igen när tid finns, nu ska jag bli klar med mina andra projekt.

Men i kväll läggs fokus på att ordna värme inne. Elda i spisen, tända några värmeljus, samt tända mysbelysningen, så kan vi hålla höstkylan borta ett tag till!
En liten rewatch på Zyuranger får avsluta kvällen. Ta hand om er nu i höstmörkret, låt inte negativa energier ta sig in i din värld, låt inte människor med onda avsikter nå dig. Vi är fortfarande inne i en period av kaos, vilket innebär att vi måste se till att må så bra som möjligt. Mindfulness, matlagning, kreativt skapande eller bara en god bok är bra för själen. Prova det!


❃~❀~Namaste~❀~❃🙏

Sköt om dig, och  låt ingen släcka ditt mentala ljus~♡


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...