"Jag kommer åter" sa våren

 


Och visst kom hon åter, om än hon började med regn, rusk och sönderkletade grusvägar som vanligt...
I helgen har det regnat en del, varför vägarna är väldigt kladdiga och svåra att köra på nu. I enighet med detta är familjen i stort sett strandsatt hemmavid sånär som på en och annan promenad.

Idag kom det i alla fall lite nya kläder med posten, jag köpte inget märkvärdigt den här gången, lite underkläder och en lite vårigare tröja fick det bli. 

Idag var också tror jag tredje dagen jag ägnat åt konstant köttande av arkitektur och om jag ska vara ärlig har det funnits mörka stunder då jag funderat över 1. Vad jag gett mig in på och 2. varför jag underskattat kursen så förbaskat. Efter en hel del knåpande, pusslande, somnande över böckerna och tehinkande tror jag ändå att jag fick ihop något som ser något ut i alla fall, och för mig är det det som betyder mest.
Matematiken är enklare på det sättet att det är svårt att skriva på mer än ett sätt, så man behöver inte vara så petimätermässig med källorna. Dock finns matteuppgifter där det är en fördel att kunna hänvisa till källor för att berätta hur man kommit fram till något och då ska så klart den källan vara trovärdig, annars framstår man lätt som någon som inte vet vad den snackar om. 

Jag tycker dock att jag har fått med ganska mycket av vad jag velat få med i det första uppdraget i arkitekturen och det är jag faktiskt ganska glad åt. Jag hoppas också att jag kan imponera lika mycket på både skolan och CSN som jag imponerat på mig själv.
Och om en vecka eller så drar även historiekursen igång. En sådan tur att jag gjort som TV-kockarna och förberett mig en aning! Nu hoppas jag bara på att greja de här kurserna så att jag kan läsa lite tyska som avslutning och sedan söka fotografutbildningen i lugn och ro. Funderingen är just nu om jag ska söka Aspiranten eller om jag ska söka folkhögskola igen. Det får jag ta då, just nu är det mina nuvarande studier som är viktigast. Och så klart att vila upp mig inför kommande äventyr. I morgon blir det städdag med matematiktopping i alla fall. Sköt om er!










Kommentarer