Mys-söndag med en hel del tedrickande!


Idag fick jag respons på första uppdraget i arkitektur och det glädjer mig att se att läraren var mycket nöjd såhär långt. Nu ska jag bara skriva ihop nästa grej och hoppas på lika bra resultat den gången. Mina förhoppningar är faktiskt ganska goda då jag tror att jag har med en ganska reko person att göra den här gången. Den här veckan måste jag också fokusera en aning på matten, den behöver mer kärlek än den fått förut.

Idag har jag dock haft en helt vanlig dag med film, massor av te och planering. Jag känner att jag nog fått ihop ett bra schema och med en hel del flax kan få ihop allt innan maj, det är i alla fall min förhoppning om jag säger så. Jag vill ju inte bara imponera på CSN och skolan, det är ganska lätt, däremot är det svårare att imponera på sig själv och det är ju det jag allra helst vill göra. Jag satt till exempel uppe ganska länge och försökte knåpa ihop ett introduktionsinlägg till historiekursen, bara för att jag annars inte kunnat sova, sådan perfektionist jag är!

Och matlagning har det också blivit, som ni kan se på bilderna! Ganska enkelt i form av gurkmackor samt lite morotsstavar med en slags ricottaröra jag inte alls blev nöjd med. Ricotta är en ingrediens jag inte arbetat så mycket med, så jag har svårt för att få till det gott. Den största utmaningen sitter nog i att smaksätta den rätt, något jag inte alls lärt mig, men jag är inte heller speciellt bra på att ge upp, så det där har jag väl till i framtiden. 

I morgon ska jag också titta på hur jag gör för att ansöka till "Aspiranten" som är en sorts lärlingsutbildning som Lernia har. Det finns många inriktningar och jag har länge tänkt på att utbilda mig antingen till fotograf eller till någonting med matlagning. Foto lutar det mest mot så jag ska titta mer på det där i morgon. Nu säger jag som jag brukar: -Sköt om er och glöm inte ert personliga värde, det är trots allt det den som vill er ont vill allra helst. Lev nu dö sen!




 

Kommentarer