Glassbilsfredag och aromaduschkväll

Idag har det hänt mycket! Dels hade jag beställt en tröja och en mysfilt som jag fick åka och hämta, dels har det blivit en del städande och så på eftermiddagskvisten kom glassbilen! Jag vet inte vad det är, jag är vuxen och tycker faktiskt om den där glada melodin varannan fredag. Idag köpte vi lite gräddisar av olika slag och tänkte att det fick räcka. 

Sedan fick jag förlänga lite i arkitekturen eftersom jag såg några lagar i läroboken som jag tyckte var värda en fördjupning för att få lite stilpoäng. Jag tror att jag har till detta under helgens gång även om jag inte tänker lämna in uppgifterna då, det är nämligen bland det dummaste man gör har jag erfarit. Då väntar jag hellre till måndagen.

Idag kom jag i alla fall på att jag skulle fira att min mysfilt kommit genom att köra lite aromaterapi med duschkrämen jag köpte under påsklovet. En ganska trevlig doft, Yozakura! Jag hoppas att den blir kvar i sortimentet, i så fall blir den nog trots allt en ny favorit, även om den inte petar ner Mehr från förstaplatsen. För aromaterapi funkade den utmärkt.

Vad gör vi på lördagen då? -Städar övervåningen bland annat. Hinner säkert med lite annat också, häng med då vettja! Sköt om er nu!





 

Kommentarer