Idag bestämde jag mig för att vara glad


Idag som alltfler dagar ska tilläggas. Igår köpte systern lite tortellinis med ost och tomatfyllning som vi tänkte ha idag, men vad har man till sånt då? En tomatsås med lite örter blev det, ganska enkel att slänga ihop, lite som en klassisk pastasås, vilken som helst. Cider till det för att det är lördag så klart

Därefter bar det av uppöver för att planera in kommande vecka och så klart vara lite kreativ och tokig!




Det här ser ju ut som något hämtat från mellanstadiets glada dagar och lite är det också därifrån idén kommer. I den här lådan har jag lagt lite glada och upplyftande citat och småserier jag hittat och fått genom åren.

Jag gillade ju idén med Herregud & CO-citat så jag plastade in ett gäng och la i lådan. Eventuellt gör jag magneter av dem i framtiden, det är inte bestämt fullt ut ännu. Utöver det har jag en liten söt serie som min psykologilärare kopierade ut åt mig och skrev en liten hälsning på för en massa år sedan. Jag tyckte om gesten och har fortfarande kvar lappen som en liten peppgrej. Lite som lappen i mitten av högen med Herregudcitat också, "idag bestämde jag mig för att vara glad" som jag från början hittade uppsatt i studiegården på Arena. Eftersom det också var det enda jag inte tyckte var rent av förskolenivå på behöll jag det. Jag är fortfarande bitter över att det inte var vad jag trodde det där, men man kan väl inte få allt och då gäller det kanske att göra det bästa av situationen helt enkelt. I morgon är det söndag och dags för planering igen, nästa vecka blir det många lediga dagar, hela tre faktiskt med bad på måndag och allt! Det ser vi fram emot. Ta hand om er nu!









 

Kommentarer