Skön dag på badet

 


Idag kom så dagen då vi bestämde oss för att ha en skön dag på Storsjöbadet! Spa-avdelningen visade sig vara stängd, men vi gjorde det bästa av situationen och tog en liten spa och lekdag på äventyrsbadet i stället. Innan vi gjorde det var vi inne i stan för att köpa lite tvål och sånt. Fick till och med någon timme över att vila upp mig innan badet!

I badhuset lekte vi loss rejält och hade förbannat roligt! Så roligt att jag nästan inte märkte att jag slog i fotryggen och fick en liten bula på den. Nåja, vad är en haltande fot om man hade kul när man erhöll den? 

Nu fanns det ingen spa-avdelning idag, men vi tog med oss ett eget litet spa och gjorde det bästa av situationen! Värdefull kvalitetstid oavsett.




Efteråt delade vi på något vi tror var en halv hönsfarm i buffalo wings och nuggets. Trodde aldrig att vi skulle vara så hungriga att vi åt allihopa men det var vi. En lyxshake med banana split på det så var allt fulländat. Den smaken rekommenderas varmt av den här juryn i alla fall, mycket trevlig!
När vi åkte mot stora Coop tog jag ett kort på en liten arkitektonisk pärla. Det här är alltså ett flerbostadshus med träfasad i stället för betongfasad vilket jag tycker om oerhört mycket. Lite extra snyggt är det med den lilla detaljen man har gjort ovanför nedre plan på huset. -Ett av Östersunds nyare hus nere på kajen.




Valborgsshopping på stora Coop på detta och där fastnade jag i en detalj pepsi gjort på sina förpackningar. Väldigt länge gick vi och funderade över varför man hade valt att ha gula svampar på förpackningarna, tills vi gick lite närmre och såg att det var citronklyftor. På håll såg det mer ut som... Pepsi med kantarellsmak kanske...



-Och ja, vi har varit på Rituals! Vi köpte lite "lukta gott" att ha när vi badade och självklart köpte jag lite mer av min favoritdoft -Mehr! Och Yozakura så klart, jag har tänkt testa rumssprayen länge nu.

Jag har haft en bra dag, dock verkar min baddräkt ha försvunnit så vi får väl ringa och fråga om den blivit kvar och hoppas på det bästa. Hem verkar den inte ha kommit i alla fall... Nåja, jag är glad ändå över dagens fruktsamhet.

Nu har det även löst sig med varför upplägget med kursgården var som det var och i ljuset av vad som kom fram är jag glad att jag lyckades avbryta det så fort som det bara gick! Det visade sig nämligen att klassen jag hamnade i var "anpassad" vilket är en modern benämning på en "särklass" eller "obsklass" och är det så har jag inget där att göra. Synd, för jag tyckte om mycket med den, dock vet jag bättre än att sätta mig i den situationen igen!

I morgon är det Valborg och dags att städa huset igen, sedan lär det väl bli majbrasesafari igen. Vi hörs då! Sköt om er.





Kommentarer