Fin fredag med lite flow och allt!

Åh vad skönt när man kan ta helg och faktiskt känna att det är helg för första gången på ett bra tag! Idag gjorde vi en variation av dansk skomakarlåda vilket är ungefär som en ganska stor köttfärsbiff eller ganska tunn köttfärslimpa i ugn kryddad som en klassisk skomakarlåda. Till detta tänkte vi ha potatismos, knippelök och så lite rödvinssås. Ja, det är ju fest!  🎉

Och bara för att jag inte tog något kort på dagens rätt får ni gårdagens lata Tonys Peperonipizza i stället.
Igår var en riktig färdigmatstorsdag, mycket för att inte hela familjen var hemma och det där med att laga mat mest bara till sig själv är som det är. Delade en pizza med morsan helt enkelt. 

Och idag har jag suttit i telefon nästan hela förmiddagen för att officiellt kunna ge studiegårdskonceptet fotendock tänker jag att det säkert går att göra en helt egen studiegård, kanske en pluggkammare som på den gamla goda tiden? Varför jag valde att göra ett studieavbrott och söka en annan kurs kan ni läsa i mitt tidigare inlägg så jag tar inte upp det här. Innan jag satte spiken i kistan för Arena rådfrågade jag såväl SYO som CSN om hur vi skulle göra och SYO:n föreslog att jag skulle göra om ansökan till matten till hösten, men på ett annat ställe. Kanske är det lika bra. 
Vad för "annan kurs" blir det då? Det är nog ett lika stort wildcard som arkitekturkursen, men det är en kurs i affärsjuridik som jag hade tänkt ta framöver. Det är mest för att fixa hålet, men inte enbart. 

Vad händer åt helgen då? Vädret verkar fortsatt bli regnigt och trist, så jag tänker att jag hittar på något inomhus. Kanske städa övervåningen? Det blir i alla fall då! Sköt om er till dess och kom ihåg att lita på din magkänsla, det är nämligen sällan den har fel!














 

Kommentarer