lördag 29 januari 2022

4 saker jag är tacksam över idag.

  Idag har jag bestämt mig för att avsluta min verksamhet på sajten ifokus.se, av personliga skäl. I enighet med det här tänker jag anamma en sak därifrån som jag tycker är bra att ha i mindfulnessammanhang:

Saker jag är tacksam över, fast fler än 3!




  1. Henne! -Tigris gör mig glad varje dag, hon älskar att vara i min säng (som just nu saknar lakan, eftersom jag är lat) och i morse väckte hon mig med blöta kattpussar och små hårda kattassar. Älskling! 💖





2. Mysfikastunderna är tillbaka! Jag har börjat hitta tillbaka till mystemat igen och just nu har jag börjat baka lite då och då, det är faktiskt rätt trevligt när man kan göra riktigt fika som inte bara består av en slät kopp. 







3.Att jag fått mig för med att göra något av de där apelsinerna som legat och blängt på mig sedan efter jul! Marmeladmackor med ost gillar ju alla i familjen och varför köpa marmelad när man har en massa apelsiner som ligger och glor hela dagarna, då är det bättre att koka marmelad på dem! Gott blir det också!





4. Att min matlust kommit tillbaka! Äntligen kan jag njuta av livet igen och äta vad jag vill utan att känna mig mätt efter en tugga! Fast köpt köttfärs är inte lika god som hemmaslaktad det ska jag lägga till! I veckan hann jag med att laga en liten variant på Spaghetti Bolognese, lite sparrissoppa och en kycklingpaj! Nu äter inte alla i familjen kyckling, men det löstes lätt med att man gjorde två olika pajer, varav en hade köttfärs i stället. 


Sedan är jag självklart tacksam över att jag inte har COVID (Tror jag i alla fall) utan troligen bara dragit på mig något virus. Att jag har ett bo att vara i och att jag har kärleksfulla människor runt mig. 

Men ifokus då? Ja, för all del, tittar någon som har eller haft ett konto där in här och läser kan jag säga att det forumet är mysigt, men tyvärr faller det under rubriken sociala medier och det är väl något jag försöker trappa ner på nu. Min facebookdetox har gått bra, nästa lördag har jag haft en facebookfri månad och det känns faktiskt inte helt fel. Nästa detox kanske blir en helt kommentarsfältsfri månad? Det får man väl se. Nu var det visst fisk på menyn så jag ska ta och smaka på den. Ta väl hand om er nu! Glöm inte att ni själva säkert har mer än en sak att vara tacksamma över varje dag. 


💖Namaste🙏
💘Tack, livet för de överraskningar du ger mig varje dag💘





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...