måndag 10 januari 2022

Ny bäddmadrass och så lite guldkant på matlagningen


Jag har alltså unnat mig en ny bäddmadrass då den gamla tog död på min rygg i stort sett jämt! Nåja, i kombination med att jag inte tränat ordentligt på ett bra tag får jag lägga till. Det här får jag göra något åt, idag fick jag nog träna lite med att jag bar upp den här och syrrans madrass. När jag hade lagt på bäddmadrassen hämtade jag den bästa kritikern av dem alla, nämligen Tigris, husets proffsmysare. Hon godkände den med råge! Känns ändå stabilt. 

Idag var jag på matlagningshumör igen så jag lagade till lite fiskpinnar med smögensås, man får ta det som finns hemma menar jag. Och när jag skulle lägga grädde i smöret till såsen hände det här:




 Ett litet hjärta i grädde framträdde i smöret. Alltid lika häftigt när man råkar få till det!

Idag har jag haft en bra dag och jag är tacksam för allt bra som hänt idag. I morgon ska jag ta och börja träna igen. En promenad om dagen känner jag att det är minimum för vad jag ska göra om dagarna. Vem vill sluta som Niko-Avocado menar jag. Så fet blir jag aldrig, men man kan väl försöka hålla sig i trim för det?

I morgon börjar vi med tränandet, det blir fett! 
Kom nu ihåg en sak, du bestämmer hur du ska leva, omvärlden kan bara komma med tips. Ha nu en underbar kväll tillsammans. Namaste 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...