tisdag 4 januari 2022

Det här kan kanske bli drygt...




Andra delen av skattningen bestod i en liten telefonintervju med kontrollfrågor gällande allmänbildning. Något alla borde gå igenom någon gång i sitt vuxna liv, för allmänbildningen rent generellt känns ibland hysteriskt låg. Jag fick tre frågor här och sedan var det inte mer med det, ny tid åt veckan.

Inte mycket studier idag, loggen är tom och pluggkorgen blänger anklagande på mig för att jag inte tittat i den något. Jag har varit lite upptagen med att se på film och vila efter samtalet. Dock måste jag säga detta -mindfulness är viktigt ibland, så egentligen borde jag logga just det. I morgon blir det arla morgonstund i alla fall. Pandemin har sagt att arla stiger upp, den som vilja handla utan att stötas med arslen, så vi tänkte kliva upp ungefär när de öppnar och se till att handla då i stället. Själv tror jag att jag väntar med att gå in i affären tills jag vet hur smittläget ser ut, det kan bli drygt, men nu börjar det ljusna!



 

På tal om mindfulness är matlagning något som jag förenar starkt med mindfulness. Det är något som tvingar en att stanna upp och leva i nuet medan man ser till att maten blir rätt tillredd. Okej, micromat är inte speciellt mindfulnessbaserat, men så är det inte heller riktig matlagning. 
Det här är däremot det. En köttfärssås av kött producerat i byn vi bor i av djur vi hört råma genom byn om somrarna, djur som vi vet haft ett bra liv! Det känns tryggt att veta! Massa smaker med bland annat timjan och oregano som huvudkrydda. Jag har inget att klaga på. Nu ska jag titta igenom min planering och ordna ihop onsdagsplaneringen. Vi hörs framöver, hoppas ni har det lika fint som jag har det 💖 Namaste, vackra du 🙏 Behåll din mentala styrka, bejaka din fysiska styrka. Du är en stjärna, just som du är, kom ihåg det 🌟 Var solen i ditt universum 🔆 Ta hand om dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...