torsdag 13 januari 2022

Projekt minidators andra fas -Köpa en till!


 500 spänn på Tradera och jag och systern köpte den här lilla godingen.Samma variant som den vita fast silvergrå med lite blommor på, väldigt gullig! Funkar säkert både till spel och lite småsagor. Har vi tur kan vi även köra syrrans stjärnkikarkamera på den, det blir roligt! 

Så en Asus eeepc900 -Netbook, fin resedator som går utmärkt att exempelvis sitta på bussen och skriva med. Känns ändå som en vinst i och med att jag gått ihop med min syster och delat på 500 spänn för att köpa den tillsammans! Lite omvårdnad lär krävas men det är jag okej med. Just nu kan jag använda den till lite spel som jag säkert kan ha till att mjuka upp hjärnan med. 

Och i morgon är det dags att logga! Då ska vi se vad vi fått gjort den här veckan, förmodligen mest på måndag och tisdag eftersom de andra dagarna gått åt till psykologi, men jag kan alltid logga de timmar jag gett att spela inlärningsspel, det går inte av för hackor det heller. 

Så jag får helt enkelt logga detta denna vecka, de timmar jag ägnat framför den här lilla datorn, det lilla plugg jag hunnit med och det jag fått gjort med städandet. Jag är ändå ok med det. Vi hörs framöver, det är viktigt att vila lite mellan varven. Ta hand om er nu, namaste 🙏



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...