måndag 6 maj 2024

En bomresa fast ändå inte...


Idag blev det Östersund igen, mest för att kolla om det var idag jag skulle göra min legitimation, vilket jag fick för mig att det var, men det visade sig att jag inte ens fanns i registret! Åkte alltså 20 mil helt i onödan... Eller halvt, fick faktiskt en kopp te och gott fikasällskap på ABF så helt misslyckat var det ju inte.
Efter bomresan till polishuset åkte vi i alla fall till Jämtlands matsalar och åt mat. De hade antingen kotletter eller strömming. Vi kände för att lyxa till det på en måndag så vi körde kotlettmåndag och jag är väl rätt lugn när jag säger att vi var riktigt Jensens Böfhus-mätta när vi kom hem. Lär vara rätt mätt i morgon också!  Gott var det i alla fall!




Och så var jag på Rusta igen och köpte en tvålkopp till "Nöken" för alla som läst böckerna vet att han bor i en tvålkopp vår käre nök... När han inte kommer bort så klart, det gör han också ibland. Vet ni inte vad Nöken är för en så läser ni Barbro Lindgrens bok "vems lilla mössa flyger" eller "korken flyger" eller "VLMF" i vilka han figurerar frekvent tillsammans med sina vänner. Nu med tvålkopp att bo i!



Kompletteringshandlade gjorde jag också. Kompletterade min lilla parfymfamilj med ängsblommetema och köpte en till isform för isbollar så kan man erbjuda två var till fyra personer vilket är fördelaktigt. Stora coop för att köpa lite pålägg och sånt till kvällen och så kunde vi fara hem sen.

Kvällsmat den här dagen blev typ två kilar pizza, egentligen orkade jag ingen mer mat, men jag är ett fetto så jag åt upp dem ändå!




Och på tal om det ja! Nu kom rätt bok från Bokus, smidig affär och de kompenserade mig när jag lämnade tillbaka boken jag inte ville ha. Det här är alltså steg 2 i Nosebleed studios tecknarserie för manga, där man lär sig teckna serier! Jag har skummat igenom den så gott jag orkade då förmiddagen varit väldigt lång. Rena skolmaterialet! Pedagogiskt och tydligt men inte överdrivet på något sätt! Det här kommer att förbättra mina mangaskills avsevärt plus att mitt och syrrans projekt Bocas värld kommer att få lite bättre fart nu när vi har alla grejer. Nu ska jag bara leta reda på alla mina gamla mangatecknarböcker för att kunna variera stilarna lite så är vi hemma sen! Ser verkligen fram emot det här!

I morgon ska i alla fall vardagsrummet storstädas så att inte kusinen och hans ungar tror att det bor hoarders här när de kommer åt helgen. Köket behöver lite till det med men i huvudsak är det vardagsrummets tur. -Och så ska jag lämna in lite uppdrag för skolans del. Packad tisdag vad det verkar! Sköt om er nu och glöm inte bort att alla har något unikt, den som tror annat har ingen koll! 
Fred ut! ☮



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...