onsdag 8 november 2023

Två fullsatta dagar blev det!


Igår fortsatte planeringen och jakten på källor att ange för historians del och så tog vi med oss en korg med fika och svängde iväg till min lilla stad för att hämta systern från arbetet. En liten sväng in på Coop blev det också, mest för att gå på toaletten men också för att köpa lite charkuterier och annan mat. 
I fikakorgen hade vi i alla fall sedan tidigare packat ner lite kaffe, te, troccamust och blandade Layschips. Jag kom på lite för sent att jag inte hade ätit på hela dagen och när vi stannade till vid macken fanns inte så mycket mat, mest snacks. 
Jag har ju druckit troccamust förut och tycker inte illa om det direkt, men det vi köpte på Coop för att ha som fredagsdryck tror jag blir bättre. Den här gången kom jag nämligen ihåg att köpa Gt-dricka som är en kolsyrad fläderdryck som generellt dricks av nykterister och absolutister. Jag dricker det ibland för att jag tycker att det är gott! Nu har vi i alla fall två flaskor, eller ja en och en halv flaska i kylen till helgen, vi smakade en liten slatt på väg hem också. 

Och idag har jag mest suttit med researcharbete eftersom det inte blivit helt klart. Har legat i värmen från spisen med en stor kopp nässelte och jobbat med det ett tag, samtidigt som jag tittat på någon gammal hemmavideo jag ville veta vad den innehöll. Nu på kvällskvisten hade jag planerat att organisera portföljen innan jag sover. Morgondagen bjuder troligen på mer researcharbete samt städning inför fredagen. Sköt om er, det tänker jag göra!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...