måndag 6 november 2023

Planeringsmåndag med nytt taste test

 


Och den här gången inföll veckoplaneringen på en måndag, som sig borde kanske, men jag brukar ibland tjuvstarta på söndagen. Dock var den här helgen så fullbokad att jag valde måndagen i stället.
Idag blev det taste test till lunch igen. Den här gången blev det röd currykyckling. Den var helt okej, smakar lite starkare än panangvarianten som fortsatt är min favorit där. Den jag hittills tyckt varit minst god var nog Pad Thai, men det beror nog mest på att jag föredrar kryddig mat när det kommer till asiatiskt. Nu vet jag inte vad det blir nästa gång vi testar thaikuber, det återstår att se när vi får för oss att köpa fler.


I morgon eftermiddag tar vi i alla fall en liten sväng till den här lilla pärlan igen! 

Dock kan det vara lite orättvist att åka till Östersund på en kväll då det är mörkt, det ger inte riktigt rättvisa åt alla vackra färger som syns på dagarna. En god anledning att åka dit när det är dag och solen skiner kan man tycka, men till det kommer det tider antar jag. Jag vet att jag har åtminstone ett ärende till, sedan när det blir har jag inte bestämt mig för ännu, men ganska snart. 

Nu tänker jag i alla fall avrunda kvällen med ett stort glas färskpressad juice och lite film innan träning och sängdags. Ta hand om er!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...