söndag 5 september 2021

En mystrött söndag.


Idag fick vi en riktigt fin höstdag och eftersom jag nu bestämt mig för att med mer eller mindre våld vända mitt dygn rätt, kunde jag njuta av tre mål mat idag, bara det tycker jag är värt uppoffringen. Visst kan man vara lite trött ett tag under processens gång, men det är faktiskt smällar man får ta!

                      

Och i morse kunde jag äta lite riktig frukost också, för det spelar ju roll vad man startar dagen med för att resten av den ska fungera bra. Kvällen bjöd på lite grillat nere vid älven och mys i stugan efteråt. Det är bara att konstatera att vi suttit alltför lite i den stugan i sommar eftersom vi mest suttit i växthuset. Det är lite synd med tanke på att det är ett helt fantastiskt ställe att vara på när vädret är gott nog.

Idag hade jag tänkt ta itu med matten, fast jag befarar att det lär bli ytterst lite gjort av någonting idag, jag har helt enkelt varit för trött. En sådan tur att jag kan planera in det en annan dag, det är ju egentligen inget fel med att ta ledigt en helg även om överjaget tycker annat. Mitt överjag har nämligen en förmåga att ständigt skälla ut mig med eller utan riktiga skäl för det. Det måste jag kanske jobba vidare med.

I morgon blir det förmodligen lite omställning i schemat eftersom den dagen blev rätt flummig och jag inte hann med allt idag, så jag får ta det jag inte hann med idag då i stället. 

Dock tänker jag fortfarande se till att hinna med att varva ner lite på dagarna så att inte demonerna får så stort utrymme. Sedan tror jag det bästa jag gjort nånsin är att nästan överge sociala medier, för ärligt talat har det mest bara stört mitt energifält. Något man inte ska låta någon eller något göra i onödan. 
Nu ska jag inventera dagens plugg, sedan ska jag sova! Namaste vackra ni 🙏 ta hand om er! 💖









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...