måndag 27 september 2021

Nu vänder det!

Äntligen verkar pandemin komma under någon form av kontroll och det innebär att jag kan börja ta tag i mitt sociala liv igen, något jag varit lite för bekväm för att göra på sistone!

Det första jag ska göra nu är att åka in till Östersund på Torsdag och uträtta ett gäng ärenden, det första blir tror jag två eller tre möten som jag ska ta innan jag går till banken och tar itu med det här med bankdosan! 
Men har du inte haft någon bankdosa sedan 2019 frågar du nu... Nånstans där ja, jag har varit utan sedan jag miste koden. Jamen be banken skicka en ny då? Det har jag gjort tre gånger, alla tre slarvade Postnord bort, så till slut bestämde jag mig för att jag skulle åka in när det blev säkert igen och ta tag i det där fysiskt i stället. Det blir mindre strul så!

Sedan ska vi naturligtvis passa på att vara lite i stan när vi ändå åker dit! Åka och shoppa, äta något gott och liksom bara njuta av att kunna leva någorlunda normalt. 

I helgen släppte Norge på sina restriktioner, så nu lär trafiken mellan Jämtland och Norge vara tät ett tag framöver. Min förhoppning är att det blir såpass bra till sommaren att vi kan åka dit utan att det blir alltför kaosartat. 17 maj tar jag nog ett annat år, misstänker att det blir väldigt mycket folk där just då, kanske också under Olavsveckan som jag också funderat på att sätta ut på min bucketlist något. Det finns rätt mycket att se, bara 2-4 timmar bort. Ibland bara en kvart bort om man bara har förmågan att se det hela. 

Idag har jag mest slöat, vet inte om jag blev eftertrött av pizzamiddagen igår eller vad det var, men jag har varit väldigt trött idag. Dock inte stått still, idag har jag även nött division eftersom jag vill få in det där på längden och tvären så att jag kan räkna obehindrat. Det går över förväntan, jag behöver väl bara veta att jag inte är så oduglig som jag blivit intalad. Så är det nog med alla som blivit nedtryckta som barn och tonåringar. 

Men jag tror ändå inte att det blir så mycket restplugg den här veckan, vilket är skönt, eftersom jag har en dag då jag tänkt ta ledigt nu på slutet av månaden.
Nu ska jag i alla fall steka lite kolbullar och vara trevlig. Det här med att vara trevlig borde fler pröva, hellre det än att sitta överallt och spy ur sig en massa hat och skit. Ta hand om varandra nu, det är många som är sköra nu efter den här krisen, ha förståelse och var snäll mot dig själv och andra medresenärer på denna universums omnibus. Namaste 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...