torsdag 11 februari 2021

Nya garner och nya tider!

 Alltså, har jag världens snällaste syrra? Jag har världens snällaste syrra! I veckan köpte hon hem lite garn och lät mig vara med och välja några nystan som hon köpte. Här har vi en hög med dockor:

Som dockor, den där norrskensfärgade effektvarianten köpte jag två av, tänkte se om man kanske kan virka någon snygg sjal av det eller något. Sju andra färger också varav jag nästan tyckte bäst om den ljusgrå som nästan ser lite vit ut. Den och den turkosa tänkte jag ta och göra en miniatyr-mochilaväska av att ha pennor och andra skrivattiraljer i. Eventuellt kommer jag att behöva lägga in ett tyg i den så att inte saker trillar ut. 

Nystningen av norrskensgarnet tog väldigt lång tid, men nu är det också gjort, systern köpte ett rött effektgarn med samma tanke som jag kanske ska köpa nästa gång, jag vet inte än. Nu tänkte jag göra en sjal i alla fall. 
I övrigt har jag planer på att hamstra lite garner nu så att jag har något att göra om det blir mer karantän och resestopp. 

Sedan tycks det ha hänt något positivt i min själ nu när jag börjat tänka annorlunda, och det är att mina mardrömmar ändrat karaktär i och med att jag inte längre flyr från det som skrämmer mig utan snarare attackerar det och avväpnar det. Det känns som att man är på väg in i något nytt i alla fall och det kan man väl bara vara glad åt. Nästa gång snackar vi anime och gamla teckningar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...