onsdag 17 juni 2020

Way to go, Svenska 2!


Jag har slitit som ett djur med det här och mycket av det var i onödan tackvare en del rot som uppstod förra sommaren. I år fick jag i alla fall saken ur händerna, efter nära på ett års slit!


Och varför tog det så lång tid med Svenskakursen? För att en massa annat skräp kom före, en mattekurs som jag inte borde läst är väl huvudanledningen, men nu är jag godkänd och kan köra vidare!
Inget kommer av sig själv.

Men som jag alltid säger -Inget blir gjort av att du intalar dig att du inte kan heller, om du gör det vinner parasiterna och det vill du inte! Nu går jag vidare mot Svenska 3, kanske med CSN också, vad vet man?


Nu till helgen ska jag i alla fall fixa en liten studentfika (Corona-anpassat, oroa er inte) och om ett par veckor åker vi och tar lite kort. Man måste få känna sig som en vinnare ibland också. 

1 kommentar:

  1. Hej, jag undrar bara om hur du skrev din nyhetsartikel om Torleif? Jag är lite fast vid den och vet inte ens va jag ska skriva som rubrik, för att börja med. Det vore snällt om du kunde hjälpa.

    SvaraRadera

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...