fredag 19 juni 2020

En ny början

Jag tror att jag haft samma e-postadress sedan 2003 eller något, det är många år i alla fall och nu har jag bestämt mig för att byta ut fanskapet. Jag förstod inte internet på den här tiden och hade därför "girlgirl" i min e-postadress och tydligen associeras detta med pornografi. Och den adressen har jag haft i 17 år! Mest för att jag varit för lat för att säga till alla mina kontakter att jag bytt men nu så, nu har jag en ny E-post som jag kommer att använda hän-å. Känns som att det är värt det.

Vidare vet jag nu vad jag vill ha för yrkesutbildning men jag måste vara lite smart här, man kan ju inte bara hoppa på en utbildning utan att veta om man har rätt till studiebidrag, sant? Så jag kommer söka CSN direkt jag är klar med Svenska 3. Det blir Kebab! Det tror i alla fall jag. Och om ni inte fattar -Det blir bra! 

Idag ska jag och far smälla in två dörrar i växthuset och fixa lite till i värmen, det blir också kebab, men jag oroar mig över att jag inte orkar så mycket i år trots att jag tränat. Kan det vara mina fördjävliga sömnvanor? Det kan det! Jag måste vända på dygnet, det är också viktigt för att få till en bra ny början på livet. Nu ska jag ut och tända grillen och ni ska ha en fin midsommar!

Ja, jag ska binda en krans också om jag hittar några fina blommor! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...