torsdag 18 juni 2020

Animerecension och en hel del sovande

Idag tog jag för det första en rejäl sovmorgon innan jag, torsdag som det var, tog och städade ur huset samtidigt som syrran plockade in ett gäng syrener för doftens del. Eftersom jag fortfarande är mör efter ett halvårs slit med Svenskan har jag gått på halvspeed hela dagen, men till slut blev allt rent i alla fall.

Nu på kvällskvisten hann jag också med att recensera lite anime, den här gången blev det Totoro, för att se den recensionen rekommenderar jag varmt att du tittar in hos Bofinken. Det är min recensionsblogg där jag inte bara recenserar anime utan också annat från japan. Spel, Draman, Super Sentai/ Kamenrider  och deras amerikanska motpart Power rangers/masked rider. Nu ska jag vara ärlig och säga att jag faktiskt inte kollat på Kamenrider eller Masked Rider än men jag kommer att ge det en chans i framtiden. 


 där jag inte bara recenserar anime, utan också spel och olika draman, Super Sentai och Power Rangers förekommer också och i framtiden kanske jag också kollar in Kamen Rider för att säga att jag gjort det, efter 9 års idogt tjatande från mina otakukontakter. Jag har även fått en hel arsenal med annan anime jag borde se, via en animesajt jag var med i i vintras men övergav på grund av att jag tröttnade på den helt enkelt. Kanske är enfrågessajter inget för mig, vad vet jag? Eller så var det att det var en sajt som tagit bort avregistreringsfunktionen för att hålla forumet intakt, vilket jag förstår, även om det är förbannat lätt att misstänka andra anledningar till att låsa fast folk vid en viss sajt. Jag är lite trött på ställen som menar att man inte kan bara dra, because:

Det påminner väl för mycket om avskrapet får jag väl säga, och vid det här laget känner ni till vad jag tycker om den typen av mentalitet. Så jag kan inte avregistrera mig, men jag kan ta bort i stort sett allt jag någonsin gjort på sajten och det gjorde jag. Så lite är väl segern min igen. 
En annan seger över avskrapet är väl att jag snart kan söka yrkesförberedande utbildning vilket känns fantastiskt. Daglig verksamhet känner jag mig ärligt talat för kompetent för så jag ska göra mitt yttersta för att slippa hamna i det träsket, mitt verkliga yttersta. 



Ja, och sedan ska jag kånka på mindre grejer överallt, det har faktiskt faster Eivor rätt i.
För övrigt vet ni ju vad jag alltid sagt. Det är inte andra som bestämmer hur din framtid ska se ut, det gör du själv, men det kräver att du är tillräckligt mentalt stark för att dra ur sladden till alla mentala dammsugare och slå ihjäl lite mygg. En del parasiter låtsas vara vän med dig tills de ätit upp dig, låt dig inte luras av sådant, dra bara ur sladden innan det är för sent. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...