lördag 13 juni 2020

En underbar kväll på Sann!

Idag har det varit mer än stekhett och nu på kvällskvisten börjar också myggen söka mig, men det är underbart att kunna sitta 22:18 på kvällen och det är såhär skönt nu. Kanske 18 grader varmt, utgångsdörren är öppen och jag och Tigris lever la dolche vita här ute under vårt lilla pilträd. 




Myggen börjar dock övermanna oss och jag funderar på att lyfta med mig henne in och natta henne. Grejen är den att hon blir sjukt rastlös när hon inte får gå ut på kvällen. 



Och ni ser ju själva hur skönt det är att sova på en mjuk filt en varm sommarkväll!


Sedan hade vi lite besök ad en liten sådan också. Jag kan inte tycka att småkryp är äckliga. Möjligtvis tycker jag att getingar och andra steklar är lite jobbiga, men det är också det enda. 



Eftersom Coronapandemin inte visar några som helst tecken på att vilja bryta nacken av sig den här sommaren får jag finna mig i att inte åka till Trondheim den här sommaren. Lite tråkigt eftersom jag börjat göra det till en årlig tradition, men jag måste faktiskt tänka på andra också, man kan inte åka till en av Norges största städer när det går en pandemi som gör att man drar sig för att gå ut i trapphuset på dagarna, det är bara dumt. Dessutom är gränsen mot Norge stängd, vilket kanske inte varit så jobbigt om Jämtland fortfarande varit Norskt men sånt är livet och jag vet att vi lär åka till Trondheim igen och igen och igen när det här är över. Det är trots allt en av få storstäder jag stormtrivs i. En annan är så klart Uppsala. I år blir den största stad jag besöker troligen mitt älskade Östersund, och det för att ta studentfoton. För just det, i sommar avslutar jag 13 års studier för att komma ur det där jävla helvetet som jag mer eller mindre oombedd blivit placerad i. Sedan kan jag ge det där helvetet mitt längsta finger om jag vill. Eller så bara berätta för de som försökt intala mig annat att de hade totalt fel. 




Den här studentmössan har jag i vart fall förtjänat och det med stor jävla stolthet. Till midsommar blir det en liten fest med mina närmsta. Det blir vackert. Nu ska jag stänga datorn, säga god natt till mina små skator och gå in innan myggen käkar upp mig och min jävla katt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...