fredag 13 oktober 2023

En chill fredag



Idag har varit en ganska lugn dag utöver att jag känner mig lite efter i skolarbetet eftersom jag varit sjuk så länge. Två veckor kändes väldigt kämpigt och så kom kvinnoveckan för att ta en vecka till! Det här känner jag dock är överkomligt i jämförelse med förkylningsveckan. Det verkar dessutom inte som att det blir någon direkt helvetesvecka den här perioden så jag vet bättre än att klaga... Nämnvärt!

I morgon är det alltså lördag och om jag känner att jag har ork till det hade jag tänkt viga den dagen åt att baka lite bondkakor som jag fått förfrågan på att göra nästa gång jag bakar. Wienerstänger var en annan förfrågan så något blir det. En sak vet jag och det är att frukosten är säkrad och eftersom det är lördag gjorde jag en lite sötare frukostburk den här gången. En chokladchiapudding med lite vaniljsocker blir det! Till eftermiddagsfikat kanske jag gör en chokladpudding om jag inte gör det på söndag.

Vad blev det för middag denna fredag då? Stinas kyckling med ugnspommes och en fin sallad fick vi och eftersom alla inte äter kyckling serverades även en rallarfärs som egentligen är gott precis som det är, men eftersom det fanns ugnspommes som vi alla gillar mer än friterade kunde detta även adderas till den. 

Men innan jag gör någonting mer i morgon tänkte jag ligga lite extra länge i sängen, kanske ha lite kvalitetstid med katten som jag brukar ha varje lördag? Det får vi se, en sak är säker, den här helgen ska vi mysa! Sköt om er nu så ses vi i morgon!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...