tisdag 23 maj 2023

Tisdagsmys och research-dag


Idag har det varit mycket att göra på Sann! Trots detta hann vi med några sköna stunder i vårt gröna slott! 
Eftersom det verkar bli regn i morgon får vi passa på att göra utomhussysslorna idag i stället. Den ved som kluvits upp skulle in så det är vad jag gjort denna eftermiddag förutom lagat mat och fika så klart!

Efter detta blev det research-afton. Det som ska göras är att jag ska bilda helt egna epoker med hjälp av den kunskap jag redan har av kronologier och historiska händelser. Det som gäller nu är att fundera ut vad som hände under vissa epoker och tänka utifrån det.


Mitt första utkast här indikerar att jag åtminstone fattat lite av uppgiften. Det ska bli bättre innan jag lämnar in det till skolan, bara ifall jag råkat ut för en fröken till, vilket jag egentligen inte tror. Det är dessutom snart dags att tänka på vad jag vill göra nu i höst, vilket är bra att veta någon månad i förväg, ifall det blir mer strul med SYO och liknande. Det jag ska jobba med i höst blir mest troligt matematik, det är väl bara det kvar innan jag faktiskt kan börja titta efter ett bra arbete eller universitet. Vore egentligen kul att säga att man gått på universitet, mest för att säga att allt går om man vill, något jag är helt övertygad om. Sommarens aktiviteter är i alla fall säkrade, vilket känns skönt, att jag nu bara har ungefär två kurser kvar känns också skönt, då kan jag ta det lugnt och göra saker jag själv vill göra ett tag. Sköt om er nu, glöm inte att leva lite mellan varven, det tänker i alla fall jag göra!






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...