tisdag 5 juli 2022

Så återkom så smått intresset för videoredigering

 


Alltså, det här är egentligen ganska dumt, men för att skapa såndär kvart i fyra-humor är det helt okej för mig. Jag har alltså börjat med VYOND igen och för er som inte känner till vad detta är hette det tidigare goanimate och är ett ganska enkelt sätt att skapa små tecknade filmsnuttar som man kan lägga till egna eller redan befintliga ljud och röster till. Egentligen är det till för att göra lite roligare powerpoints kan man väl säga, men har man natthumor är det sista man tänker på en powerpoint. 



Däremot pinsamma tramsfilmer! Jag får ofta höra att min och mina vänners humor är väldigt underlig, men jag känner fler med denna sjuka humor så egentligen är det väl inte värt att döma ut någon.  Jag har skapat en serie som heter "The Martins & Britt" som riktar sig till precis alla åldrar, beroende på vilket klipp det rör sig om. Den serien är gjord i en stil som kallas "business friendly" men jag planerar inför senare äventyr att använda andra stilar för att variera mig lite. Jag önskar ibland att jag kunde göra som andra goanimateanvändare gjort: 


Observera att den här typen av humor är väldigt mycket mörkare än min och att jag egentligen bara vill testa själva stilen som heter "Comedy World" eller något sådant. Goanimate tog själva bort den och en rad andra för att inte få en massa copyrightkrav från bland annat Family Guy som den här stilen kopierar. 



Nej, det värsta jag gjort var väl när jag dödade Britt för att jag helt enkelt var trött på karaktären. Här är den videon.
Jag vet att jag fick en del mail när jag slutade med Vyond där folk bad mig göra fler videos med The Martins och deras kompisar, det förekom till och med rena krav på det (varför förstår jag inte, det är egentligen skit haha!). Till er kan jag bara säga att det kommer fler videos så fort jag fått lite ordning på videoredigeringsprogrammen. Jag använder nämligen inte enbart Vyond längre, det känns som slöseri. Men intresset är tillbaka så jag kan väl bara be er ha tålamod om ni har ett intresse av lite cringe! 
Snart uppdaterar jag lite mer om själva livet också, lite bilder och sådant kommer komma upp då jag tänkt ta ett hold-up från facebook och liknande igen, men mer om det i ett annat inlägg. Sköt om er nu 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...