fredag 29 juli 2022

Nu har jag en ganska stor läshög i alla fall!


Den här veckan har vi fått hem en hel del böcker som folk inte ville ha, så jag har plockat ihop lite blandat som man kan avverka när vintern gör sitt intåg med sina mörka eftermiddagar.


Förutom Agaton Sax (som jag ska skaffa fler av) har jag hittat lite annat intressant att läsa. Njáls saga, djungelbiken och lite annat, samt en del kuriosa man kan kolla igenom inför framtida skrivande av småsagor och rollspel kanske. Tror att jag blev mest glad över djungelboken, men samlingen innehöll massor av intressanta böcker. 




Sedan har vi gjort en stor rallarfärs och bjudit kvarvarande turister på. Det orangefärgade i glaset där är någon sorts apelsinspritz som mest smakade apelsinskal och kemikalier. Maten var uppskattad och alla lämnade växthuset på gott humör! 

Förutom hamstrat litteratur har vi idag storstädat, köpt glass och skött om katten, det lär väl bli mer kvar tills morgondagen även om det är menat att lördagarna ska vara för att städa övervåningen, men varför inte diska lite samtidigt? Hela gården behöver sin kärlek så det ska den få! Nu ska jag i alla fall ta hand om min bokhög och göra klar min sista film i VYOND för sommaren. 
Sköt om er, låt ingen förstöra din glädje, det är du inte värd!
Namaste🌸

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...