tisdag 26 juli 2022

Seg tisdag...


Vad har Bofinken gjort idag? Minsta möjliga, mest har jag legat och förbannat vädret och förmodligen varit lite slö efter en liten vinkväll hos fastern igår kväll. Tog ett väldigt litet glas rosé och ett lika litet rött. Mängden var väl som ett normalstort glas vin och bara där blev jag trött som en bäver och magen har väl en del att säga mig om det där, men jag ville testa om rosé var så äckligt som jag minns det... Ja, det var det, däremot finns det röda viner jag kan dricka utan större problem om man räknar bort magen. 

Däremot dricker jag mig aldrig full, det där har jag aldrig förstått charmen med. Jag älskar min hjärna och föredrar att bibehålla kontrollen över den. Därför undviker jag att inta saker som kan ställa till det för mig på den punkten. Den alkohol jag intar på ett år ryms lätt i ett dricksglas och det är jag väldigt stolt över att säga. 


Däremot kan jag inte säga samma sak om färska bär. Smultron och hallon är som bäst den här tiden på året, fastän smultronen är sena i år. Hallon lär vi inte få förrän i augusti, men nu har vi i alla fall fulla skogen med smultron vilket gör mig glad! Vem behöver artificiellt godis när det finns bär?

Idag ska jag även göra klart det sista av mina små sommarfilmer i VYOND, sedan återgår jag till tecknandet och planerandet av göromål under resten av sommaren. 

Idag har jag varit seg, vilket betyder städdag i morgon. Med det sagt har jag inte sagt att jag inte kan smita ut på äventyr när jag är klar. Vi ses nästa gång. 

Namaste 🌸

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...