söndag 24 juli 2022

Min lilla plats på jorden


Den här dagen har verkligen varit bra. Vi har ägnat den åt att snygga till det lite nere vid älven och inreda lite i Åbo där vi inte hängt så mycket i år på grund av min stukade fot. Nu när den är bra kan man i alla fall säga att det blir av. Nu tar jag igen det jag förlorat i Juni.





Både ute och inne har vi gjort fint. Syrrans päron och hallonpaj med kardemummasås var fantastisk, den blir det nog fler av. Vädret är fortfarande vackert så det lär komma en artvandring så snart som möjligt. Många arter som trivs nu.

Och i morgon har vi planer på att ta oss till vår lilla ö också. Ladda upp med fikakorgar och badkläder tills dess. En punkt till på listan avklarad och nu kan man säga att dagen varit bra.

Kom ihåg att ta hand om dig och vara snäll mot dig själv, annars gör du dig själv en otjänst. Låt ingen stjäla din energi eller förstöra din glädje, för som du vet är det ingen som har rätt att göra någon annan eller sig själv olycklig. 

🌸Namaste🌺
Vi ses i nästa inlägg, vem vet vilka äventyr som står i antågande?



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...