lördag 16 juli 2022

En legend har gått ur tiden...


 Det här är kanske gamla nyheter, men den 4:e Juli gick en av mina stora förebilder när det kommer till teckning bort, nämligen Kazuki Takahashi. Takahashi var mest känd för att ha tecknat animeserien Yu-gi-oh, men han var också en tydlig antifascist, vilket ibland lyste igenom, i synnerhet i den oklippta versionen av serien. 

För tror jag 14 år sedan började jag publicera mina teckningar offentligt, men jag har nog hållit på med tecknandet så länge jag minns, min första seriösa serie gjorde jag när jag var ungefär 14-15 år. Serien hette The Super boys och avslutades faktiskt så sent som förra året. Jag har ännu inte lagt ut några seriösa kapitel någonstans, men jag planerar på att lägga ut hela serien nu när den är klar. 

Takahashis verk kom in i min värld fem år senare, 2006, då jag kände mig lite trött på min livssituation och behövde något att fly till. Perfekt att då ta en resa till Domino och följa Yugi och hans vänner! I samma runda lärde jag mig teckna lite bättre och bara några år senare la jag ut min första fan art offentligt. Den här närmare bestämt: 


Nu när jag kan teckna bättre kan jag erkänna att han för det första ser något hög ut. Min senaste fan art av Amelda visar tydliga tecken på framsteg! 

Man kan säga att Takahashi, förutom lärt mig teckna snyggt, lärt mig en del om att följa mitt hjärta och inte tro på all skit folk snackar. Till och med en stor stark farao som Atem kan göra misstag, felberäkningar och snedsteg, därför bör man kritiskt granska i stort sett allt man hör och inte lita på någon annan än sig själv. Det har jag lärt mig av min tid med Takahashis serier. Sov gott nu, min idol.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...