fredag 15 januari 2021

Virkningsdemonens återkomst, småsagor och en hel del annat!

 Aaah~ Fredag! Idag tar jag det allmänt lugnt med undantag för skrivandet och handarbetet. Eftersom jag inte kan studera förrän jag fått CSN, som jag inte kan få förrän jag pratat med banken, som jag inte kan förrän pandemin brutit nacken av sig, har jag en del dödtid att ta tag i. 


Dock ingen dötid utan en stor kopp te så klart. Russian Earl grey blev det i kannan den här gången.
Nu hatar jag dötid, det vet ni väl, så jag har lite bollar i luften om man säger så. Självklart de där små magiska japanska bollarna jag hållit på med!

TEMARI!

Två nya temaribollar fick jag till, den svarta kom till eftersom jag hittade en härva med garn jag inte kunde reda ut på ett snyggt sätt, så den fick bli en temarikärna, den andra har jag hållit på med ett tag, det ska bli en Trondheimsros, men jag har inte kommit på hur man gör snygga nyponrosor på Temari, det vill liksom inte bli som jag vill ha det, det blir bara kladdigt och fult. 

Däremot har jag  fortsatt med ett av mina stora virkprojekt, nämligen min ryggsäck, varför jag haft scannern liggandes i vardagsrummet hela veckan. Den ska ju rymma den och datorn är det tänkt.


Just nu ska jag nog virka ungefär lika mycket till för att nå det målet. Ryggsäcken ska vara formad ungefär som en tunna hade jag tänkt, banden till ryggsäcken kommer jag att väva. 

Annars har jag precis fyllt en ny småsagobok och är nu inne på 1940 och Åses historia. En mycket mörk sekvens som kommer att bli mycket bättre än kladden jag förärat folk på Deviantart, det kan jag lova. Serierna är jag också igång med och ska precis färglägga en med Njord och hans vikingagrejer. Ni får se när det blir klart, absolut. Tills dess får ni ha det så bra. Nu ska jag fortsätta skriva. Fin fredag!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...