söndag 17 januari 2021

Det var som fan...

Jag ska inte säga att det här var oväntat, jag blev bara väldigt lite överraskad över att det hände mig igen, sådär 15 år senare. Häng med så förklarar jag mig!😀


Ja, jag är orakad, skit i det nu. Jag har ju mått lite konstigt hela dagen igår, varit lite yr i mössan och sådär och idag vaknade jag med en liten vän under armen. En liten vän som kliar och sticks. 


Lite senare under dagen fick vännen sällskap av fler vänner som var precis lika irriterande, fast vad fan, jag har mått sämre än såhär i mitt liv. 
Nu har ni säkert räknat ut att jag fått vattkoppor och att det dessutom är en andra omgång som inte ens är bältros! Vad beror nu allt det där på? Jo! Sjuksköterskan jag snackade med berättade att om jag bara haft ett litet utbrott (jag hade två eller tre blåsor när jag hade dem 2006) kan viruset slå till igen vilket förklarar varför jag fått vattkoppor igen. Rubriken talar för sig -Det var som fan!

När jag var liten var det många som kallade dessa för vattenkoppor vilket jag irriterade mig på eftersom det inte heter så, det heter inte heller vattenkoppar, men jag har fått vattenkoppar också! Nu är de dock tomma så jag får väl fylla på dem.


Men man kan alltså få vattkoppor igen om man bara haft ett litet utbrott, så det här är alltså inte så mystiskt som jag trodde. Jag hade kunnat leva med det om jag slapp ha ont i ögat och vara "trött fast man inte är trött-trött" på det. Nåja, än så länge har jag i alla fall inte fått någon feber men i morgon lär det väl bli "Penis i Linn" antar jag eftersom jag inte vet om jag kan påbörja kuren redan i kväll. En sak vet jag i alla fall. Jag behöver en stund under värmefilten med något bra TVprogram så att jag kan krya på mig lite. Sedan ska jag ta och fixa till skisserna. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...