onsdag 27 januari 2021

Klädlagnings-dag och anime!

Idag fick jag mig äntligen för med att laga lite kläder som jag haft sönder. Inget allvarligt, sytt i en byxknapp och fållat ett linne bara. Linnet tror jag att jag ska begagna redan i morgon faktiskt!
Väskan jag håller på att virka har nu fått en botten innan trasorna tog slut och jag tror faktiskt att det ska bli en sommarväska/badväska som jag kan ha när jag badar på sommaren eller när jag nu kan åka till badhuset igen. Coronahelvetet verkar ju bli långvarigt, så jag har ju lite att göra. 

Sedan tog jag som sagt tag i att se på Kaleido Star igen och det har jag märkt är väldigt bra för att kontra Januari/februaris trista mörkertider. Den serien får en att tänka mer positivt och inte bara deppa hela tiden. 


Idag var jag dessutom så pass pigg och fräsch att jag kunde laga lite mat. Tanken var att jag skulle laga skinka med sparris och ost i en pajform men när skinkan verkade ta för stor plats blev det i stället någon sorts klänning av allt ihopa! 

Jag la egentligen bara ut skinkan lite på måfå och såg sedan att det såg ut som en klänning, sedan kom jag att tänka på Lady Gaga och hennes baconkläder, så jag täckte skiten med tre paket cheddar. Sagt och gjort, hasselbackspotatis till det och vi hade en bra middag, men hjälp vad mätt man blev av all ost!
Nu känner jag att jag börjar bli trött också, jag har verkligen vridit mitt dygn åt helvete, så jag får helt enkelt ta och krypa ner i sängen och tänka på bättre tider. I morgon blir det terapisession igen. Något jag inte ens förberett mig på med mina vattkoppor och allt vad jag haft för mig. Jag får improvisera eller något. Vi hörs i morgon.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...