tisdag 16 november 2021

Nu våldvänder vi dygnet!

Ah, min förbannade dygnsrytm! Nu måste jag göra något åt den om jag vill det eller ej. 
Det är otroligt egentligen, jag skaffade den här 2011, men har inte använt den nämnvärt, det är lite höjden av att vara lat!

-Eller så har jag bara inte orkat ställa om den till Europeisk tid än och därför mest låtit den ligga någonstans och samla damm, tills nånstans under pandemin då jag bestämde mig för att göra något åt mitt eviga sjusovande! Clocky lanserades 2011 som den störigaste väckarklockan man kan tänka sig. Hjulen på sidorna av den börjar automatiskt snurra om man ställer in den på det, och signalen är öronbedövande! Du kan alltså inte snoosa om du inte ställt in den på det i förväg, då smiter den och rullar omkring och låter någonting otroligt. 


Sedan har jag återkommit till att laga goda luncher. Det behövs under årets mörkertimmar, och dessa två har jag bara gjort av rester. Gårdagens lunch bestod i en stor kycklingsallad med oliver och kapris. Rhode Island som dressing och ja, det var skamligt gott! Idag gjorde jag grillade mackor med västerbottensost och bacon! Ovanpå la vi tomater och lite majonnäs. Superbra! Fortsätter nog kliva upp tidigt och skämma bort familjen såhär. Till och med katten gillar ju det. 



En annan sak jag återupplivat är lunchpromenaderna! Höstvintern kan vara den tristaste årstiden på året, allt är som dött och fruset i tiden, djuren gör sitt bästa för att inte frysa ihjäl och vi gör vårt bästa för att de i alla fall inte ska svälta ihjäl. 



Sedan lånade jag lite färgpennor idag, mest för att se om jag fått någon bättre koll på dessa sedan jag började färglägga saker digitalt. Digital färgläggning har ju både för och nackdelar, en fördel är att man faktiskt får bättre koll på hur färgerna ska ligga för att det inte ska se ut som ett dagisbarn försökt rita av sin farmor men snarare mest fått till en boll av färg. 
Idag jobbade jag med att kombinera färgpennor med torrpasteller och igår klottrade jag ihop några 3D-modeller, mest för att öva lite. Resultat för båda sakerna kommer komma ut på min Deviantart under kommande helg, så se fram emot det! 

Med andra ord har jag det jag gör också resten av den här veckan! I morgon ska vi köra sopor, jag ska väl se var jag når med plugget, och sen ska vi även in med traktorbatterierna så att inte kung Bore får för sig att förstöra dem! Och eftersom jag ska upp tidigt kommer jag få en massa saker gjort! Ah om styrkan är med mig och det är väl klart den är det! Namaste 🙏 Glöm inte att det är du som är stjärnan i ditt liv ☼ Låt ingen skymma din sol, gör de det ändå, knuffa dem åt sidan och säg som Panty och Stocking: Ångra det, din jävel! ☼





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...