tisdag 2 november 2021

Lite bilder från veckan som varit

Förra helgen och den här har jag mest ägnat åt att lägga om mina scheman igen. Upplägget har visst varit okej, men tyvärr har inte studietekniken kunnat fungera. Så en bra lösning på det problemet har väl varit på sin plats länge. Nu har jag laddat ner Anki som många studenter älskar, och så har jag gjort ett provisoriskt Novemberschema. 
Just när jag gör provisoriska scheman har jag en slumpgenerator där jag sätter in alla mina ämnen. Nu säger rutinerade schemaläggare att det idealiska är att ha ca 2 ämnen om dagen, men det har jag förstås inte gjort, så jag får väl möblera lite till på Söndag. Jag har dem som planeringsdagar.


Fredagar får man lyxa till det, så det brukar jag göra. den här helgen hade systern varit i Åre och köpt choklad också, så det blev extra lyxigt. Cuba Cola och Guldus är det som dricks ur finglasen. 



Men för mycket socker ska man inte ha, det blir bara dåligt i längden. I mitt fall leder det till att jag blir hyperaktiv för att sedan kana rakt ner och bli jättetrött. Lite som när en av mina katter åt choklad. Han älskade choklad, men förstod snabbt att han inte skulle ha det.  Lite te och lugn fick avsluta.



Men den här helgen slutade lite tråkigt, i alla fall för syrran som fick akut tandvärk på söndagen, så vi fick åka in till Östersund så att hon kunde laga den igen. Inne på tandakuten hängde en tavla som jag inte vet om jag ska tycka att den var snygg eller ful, så jag kallar den eljest, som jag gör med allt jag inte kan bestämma vad jag tycker om.

Den här helgen blev lite lugnare, med lite köttgryta och lite mindre sötsaker. Dock inte mindre mys för det, på söndagen kom nämligen en bekant till far över med lite tårta och grejer som blev över sedan han firat 60 år. Det var en trevlig överraskning! Nu ska jag ta och kolla vad jag kan göra åt mitt schema också, vi ses och glöm inte att ta hand om er, tänk på varandra och tro inte blint på allt du hör. Namaste 🙏

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...