tisdag 17 augusti 2021

Lite bättre struktur har det blivit.

 

Ett par dagar med den här hjälpte mig få ordning på schemat! Jag är nu såhär att jag vill ha mitt schema lite för sig och andra saker för sig, så det här är nu mitt schema! Det funkar ju, alltså är det en ganska bra idé. 

En nästan 30 år gammal dator som kommer väl till pass för en som har ett överfullt huvud helt enkelt.

Så har jag hållit på och fnurlat lite med mina runor och slumpat fram några som jag helt enkelt tog och skrev ihop något utifrån. Det ser lite ut som något min KBT-terapeut skulle kunnat säga.


Om du vill nå dit du vill, skall du släppa taget om det som varit, släpp allt det onda, bara då kan det försvinna helt. Känn dina fäders urstyrka, känn deras envishet och nyttja den, den är en gåva. Magen talar ofta för instinkt, därför skall du inte alltid lita på magkänslan, risken kan vara alltför stor att den sviker dig. En lång resa, mentalt som fysiskt, kommer att ta dig någonstans dit svaret på den långa gåtan finns. Ta fasta på vad du drömmer om, det kan finnas ett tecken dolt i drömvärlden. 

Kanske ser du alltför praktiskt på det du nu företar dig? Gör inte det, tänk i stället på vad du verkligen vill och vad du vill få ut av det du gör. Du har en styrka, du är omtänksam och älskar livet, du står rak genom diverse problem och förändringar, detta är en styrka du skall nyttja, det kommer gagna dig i framtiden. Dock krävs tålamod, du bör ligga lågt i nuläget och låta själen mogna, bara då kan en riktig förändring ske, om du begraver dina gamla men och trauman kommer du snart att märka av en markant förändring, du längtar efter något bättre och din styrka kommer att ta dig dit.

Du skall vandra utan rädsla mot lyckan, framgången och pånyttfödelsen, mot rikedomen och lyckan, mot något totalt oväntat skall du resa, mot en ljusare och lyckligare tid, en tid fylld av förändring! 

Tror faktiskt att jag tänker ta åt mig av den här texten och inte låta mina gamla hjärnspöken skrämma mig mer. Livet är alltför viktigt för att kasta bort på att slåss mot väderkvarnar, trots allt. 
I morgon ska det regna, då kan vi ta och städa undervåningen ordentligt. Fantastiskt! Vi ses då, Namaste 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...